Geen Leuven Beach in 2020

28 mei 2020
Leuven Beach 2020

Het Corona-virus blijft ons dagelijkse leven stevig in haar greep houden, dat ondervindt nu ook Leuven Beach. In deze onzekere tijden heeft iedereen nood aan duidelijkheid. Daarom hebben we in samenspraak met de Stad Leuven beslist dat Leuven Beach 2020 niet zal doorgaan. Een beslissing die pijn doet, maar tegelijk als de enige juiste voelt: gezondheid gaat voor, altijd.

Toch blijven we niet bij de pakken neerzitten. Uitstel is geen afstel. De zestiende editie van Leuven Beach verschuiven we naar 2021, en wel van 20 tot en met 25 juli. Onze ideeën voor dit jaar nemen we mee, en ondertussen werken we nog een aantal grote en kleinere nieuwe initiatieven uit zodat we volgend jaar een ervaring kunnen geven die deze gemiste kans in 2020 zal doen vergeten. Verder kijken we naar mogelijkheden waarop we ons steentje kunnen bijdragen om van komende zomer alsnog een fijne tijd te maken. Zo plannen we bijvoorbeeld nog steeds om eind augustus voor het eerst de Horst Raid te organiseren, en hebben we sinds woensdag de beachvelden in Lubbeek opnieuw geopend (deze kan je vanaf nu ook onder strikte voorwaarden reserveren)

Natuurlijk raakt deze beslissing de club recht in het hart. Niet enkel op sociaal en sportief vlak doet dit pijn, maar ook financieel is dit een klap. Wil je ons in deze moeilijke periode steunen? Kijk dan even op onze steun-pagina voor de verschillende mogelijkheden. Wij zijn jullie sowieso bijzonder dankbaar voor alle steun.

Wij kijken er al naar uit om jullie opnieuw in real life te kunnen zien. Maar voor nu: stay strong en verzorg jezelf en de mensen rondom je.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!