Dit zijn de favoriete Trooper-shops van de Lizards

27 mei 2020
Populairste Trooper-shops

Gratis geld doneren aan de Lizards met maar één klik? Sind de lancering van Trooper kan dat. Door via haar platform te bestellen, rijft Trooper commissies binnen. Deze deelt ze op haar beurt met de sportclub van jouw keuze. Op die manier kan je dus geld verdienen voor de Lizards, gewoon door online te kopen. Wij doken eens in de statistieken om te achterhalen wat de favoriete Lizards-shops tot nu toe zijn en welke shops al het meeste geld in het Lizards-laatje brachten.

Meeste aankopen

Met stip op kop in de lijst met webwinkels met het meeste Trooper-inkopen voor de Lizards staat Bol.com. De winkel van ons allemaal overtuigde al meer dan 75 Lizards-Troopers om een pakje te bestellen. Op de tweede plaats staat die andere veelzijdig webshop, Coolblue. Ook boodschappen doen de Lizards wel eens online, en dus nestellen ook Colruyts Collect&Go en Collishop zich bij de vijf populairste shops. De top vijf wordt verder vervolledigd door pizza-keten Domino’s.

De volledige top 10:

 1. Bol.com
 2. Coolblue
 3. Collishop
 4. Collect&Go
 5. Domino’s Pizza
 6. Lensonline
 7. Booking.com
 8. Alensa
 9. Ali Express
 10. Bax Shop

Meeste commissie

Wanneer we naar de e-shops kijken die de Lizards het meest geld opleverden, dan komt er toch een ander beeld tevoorschijn. Bol.com moet in deze lijst de koppositie afstaan aan Coolblue. Zelf valt Bol.com terug naar de derde stek, want ook Booking.com, die van de zevende plaats komt, steekt haar voorbij. Andere sterke stijgers zijn Selexion (van 23 naar 5) en Your Surprise (van 12 naar 6). De laatste nieuwkomer in de top 10 is Happy Socks op de tiende plaats. Webshops die uit de top 10 verdwenen zijn, zijn Domino’s Pizza (van 5 naar 15), Bax Shop (van 10 naar 28) en Ali Express (van 9 naar 29). Hoewel deze shops dus populair zijn onder de Lizards-supporters, betalen zij een relatief lage commissie uit waardoor ze in deze ranking terugvallen.

De volledige top 10:

 1. Coolblue
 2. Booking.com
 3. Bol.com
 4. Collect&Go
 5. Selexion
 6. Your Surprise
 7. Lensonline
 8. Collishop
 9. Alensa
 10. Happy Socks

Zelf ook Trooperen? Surf dan snel naar www.trooper.be/lizards of download Botje, de Trooper-bot!

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!