5 sterren voor Lizards Lubbeek-Leuven

20 juli 2020
Lizards - Meisjes U15 [1819]

De jeugdopleiding van de Lizards draagt voortaan vijf sterren.

Elk jaar beoordeelt Volley Vlaanderen de kwaliteit van de jeugdwerking van alle volleybalclubs in Vlaanderen. Ze houdt daarmee rekening met verschillende parameters zoals het aanbod van trainingen en het opleidingsniveau van de trainers. Op basis daarvan krijgt elke club een score van 1 tot 5 sterren.

Bij de bekendmaking van de resultaten van afgelopen seizoen werd duidelijk dat het harde werk van de sportieve staff dit jaar extra beloond werd: met 5 sterren kreeg Lizards Lubbeek-Leuven namelijk de maximale score. Met die score staat de jeugdopleiding van de Lizards ook meteen in de top vijf van Vlaanderen.

Nadat de Lizards vorig jaar werden geroemd om de leuke sfeer met de bekroning tot Tofste Sportclub van Leuven, zijn deze 5 sterren nu ook een erkenning van de sportieve kwaliteit die de club elke dag biedt.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!