Help jij de Lizards een handje? ?STEUN DE LIZARDS

De Corona-crisis treft ook de Lizards. Niet enkel op sportief en sociaal vlak, maar ook op financieel vlak zagen we heel wat inkomsten wegvallen. Om dat te compenseren, lanceren we verschillende initiatieven om de Lizards te steunen. Op die manier kan iedereen met een hart voor de Lizards de club steunen, en dat op een manier die voor jou het comfortabelst is. Wij zijn jou er alvast mega dankbaar voor, want elk beetje helpt.
Doelstelling: 56%
Wafelverkoop 2020

WAFELVERKOOP

Heerlijke vanille- of chocoladewafels voor een eerlijke prijs

Jouw naam in ons logo

JOUW NAAM IN ONS LOGO

Een uniek aandenken voor jouw steun

Trooper Botje

TROOPER

Het kost jou niks, en toch steun je de Lizards

Sponsoring

VRIJE GIFTEN & SPONSORING

Steun de Tofste Sportclub van Leuven

Wafelverkoop 2020

WAFELVERKOOP ?

Tijd voor een zoete snack? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Onze heerlijke vanille- en chocoladewafels zijn het beste tussendoortje, en je steunt er ook nog eens onze club mee. Sla dus snel jouw voorraad in! Bestellen kan tot en met 31 mei, levering gebeurt in het weekend van 6 juni.

WAFEL-VERKOOP ?

Tijd voor een zoete snack? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Onze heerlijke vanille- en chocoladewafels zijn het beste tussendoortje, en je steunt er ook nog eens onze club mee. Sla dus snel jouw voorraad in! Bestellen kan tot en met 31 mei, levering gebeurt in het weekend van 6 juni.

Bestellen tot het 31 mei 2020

Levering: 5, 6 & 7 juni 2020

Met elke bestelling steun je de Lizards, dankjewel!

TROOPER JIJ AL?

Trooper, dat is online shoppen en direct ook de Lizards steunen. Ga voor je naar je favoriete shop surft even via www.trooper.be/lizards. Jij doet daarna gewoon jouw aankopen, maar een deel van jouw aankoopbedrag gaat naar de Lizards. Jij winkelt zoals anders, betaalt geen cent extra, maar steunt meteen wel de Lizards. Ideaal toch?

MAAK KENNIS MET BOTJE ?

Botje is een vriendelijk hulpje dat steeds tevoorschijn komt gesprongen telkens je een webshop bezoekt die ons Troopercenten kan opleveren. Zo vergeet je nooit nog om de Lizards te steunen met je online aankopen.

STEUN DE TOFSTE SPORTCLUB VAN LEUVEN ?

WIl je de Lizards rechtstreeks financieel steunen? Dat kan op twee manieren: via een vrije gift of via sponsoring.

VRIJE GIFTEN ?

Steun op de simpelste manier mogelijk: je bepaalt zelf het bedrag en stort dit via Bancontact rechtstreeks op de rekening van de Lizards. Zo zorg jij er mee voor dat we er volgend jaar opnieuw een knalseizoen van kunnen maken. Elke Lizard is je er mega dankbaar voor.






Mollie error: Unauthorized Request - Missing authentication, or failed to authenticate


SPONSORING ?

Heb je zelf een bedrijf(je) of ken je zo iemand? Overweeg dan om sponsor te worden van een warme familieclub met een gouden hart en een topopleiding voor de jeugd. Je linkt zo jouw zaak aan de Tofste Sporclub van Leuven. Benieuwd naar wat we precies te bieden hebben? Neem dan contact op met Stephen (Stephen@lizards.be) of laat je gegevens hieronder achter. Wij bellen je dan op om je vrijblijvend meer info te geven over onze sponsorpakketten en -mogelijkheden.

[contact-form-7 id=”4360″ title=”Bel me om sponsor te worden”]
Sponsoring

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!