BEACHVOLLEYBAL

Niet enkel indoor zijn de Lizards een begrip. Ook op het strand kunnen we aardig uit de voeten én staan we elk jaar met Leuven Beach ook garant voor een van de grootste beachtoernooien van het jaar.

De allereerste beachclub van 't land!

Niet alleen in het zaalvolleybal, maar ook in het beachvolleybal willen de Lizards een vooraanstaande rol spelen. Zo bieden we ook een volwaardig en hoogstaand beachvolleybalprogramma aan: van doorgedreven trainingen over trainerscursussen tot deelname aan en organisatie van toptoernooien. Met ons beachprogramma stonden we als Lizards mee aan de wieg van het beachvolleybal in België. De Vlaamse Volleybalbond erkende ons dan ook als allereerste beachclub.

De Lizards zijn een warme familie, en dus zijn ook spelers van andere clubs meer dan welkom om aan te sluiten bij ons beachprogramma. Net als in het zaalvolleybal is er bij de Lizards ook in het beachvolleybal ruimte voor iedereen, ongeacht niveau.

Beachvolley
Leuven Beach

LEUVEN BEACHZomer,
powered by Lizards ☀️

Sinds 2004 zetten we onze liefde voor beachvolleybal nog wat extra kracht bij met de organisatie van Leuven Beach. Initieel nog bescheiden, maar ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste Leuvense events in de zomer. Een hele week lang nemen we het Ladeuzeplein over en toveren we het om tot een lokaal tropisch strand, inclusief zomerse beats, verfrissende drankjes én palmbomen ?

Wat startte als een beachvolleybaltoernooi, groeide na meer dan vijftien jaar ook uit naar veel meer dan dat. Zo zijn er ook Spikeball- en Kubb-competities, familie-animatie, street food van de beste kwaliteit en zelfs een heuse after work-party. Kortom, de zomer bereid door de Lizards, gepresenteerd op het Ladeuzeplein.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!