BEACHVELDEN
RESERVEREN

Zin om onder de zon in het zand te volleyballen? Huur een van onze beachvolleybalvelden in Lubbeek en je bent meteen vertrokken!

LET'S BEACH!

Niets leuker dan op een zomerse dag met je tenen in het zand te staan en wat te volleyballen. Als eerste beachclub van het land zetten we ook in de zomer in op een topopleiding voor onze spelers. Maar ook voor niet-Lizards is er tijdens de zomer zeker een plaatsje. Zo kan je je aanmelden voor de beachtrainingen of kan je met enkele teamgenoten, vrienden of familieleden een veldje afhuren om samen wat te komen spelen.

Beachvolley

CORONA-
MAATREGELEN ?

Gezondheid gaat voor, altijd.
Daarom nemen ook wij voorzorgsmaatregelen om besmettingen ten alle tijden te voorkomen. Door een beachveld te reserveren en het te betreden, ga je expliciet akkoord om je aan deze regels te houden, en neem je hier zelf de verantwoordelijkheid voor op. Wanneer inbreuken op dit reglement worden vastgesteld, kunnen zware sancties opgelegd worden door de ordediensten en kan je de toegang tot de beachvelden permanent ontzegd worden door de club. De club of haar bestuur kunnen in geen geval verantwoordelijk gesteld worden bij overtredingen.

De regels op een rijtje:

  • De speler die de reservering maakt, is de verantwoordelijke voor dit veld en zal er op toezien dat alle spelers van zijn veld zich te allen tijde aan alle regels houden.
  • (Oefen-)-wedstrijden of oefeningen waarbij meerdere spelers kort bij elkaar zouden komen zijn verboden. 1,5 meter afstand tussen spelers moet te allen tijde gewaarborgd blijven. Blokken is uit den boze. Er is nooit fysiek contact.
  • Was en desinfecteer je handen en armen direct voor en na het spelen.
  • Spelers brengen hun eigen materiaal (bal, drinkbus, desinfecterende gel, handdoek, papieren zakdoekjes,…) mee, en lenen dit niet uit. Netten en palen worden niet aangeraakt.
  • Je arriveert┬ástipt. Ben je te vroeg? Blijf dan in je auto of op de parking wachten tot het jouw beurt is om te spelen. Na het spelen vertrek je meteen terug naar huis. Carpoolen is verboden.
  • Enkel spelers worden toegelaten op het veld, toeschouwers zijn verboden.
  • Voorzieningen zoals toiletten en douches blijven gesloten. Je doucht best direct bij thuiskomt. Ook je kleren was je best meteen uit.
  • Hou je aan alle hygi├źnemaatregelen.
  • Voel jij of een van je huis- of bubbelgenoten je niet 100%? Blijf dan thuis.
  • Om tracking te vergemakkelijken mocht er ooit een besmetting vastgesteld worden, geef je bij je reservering ook de namen van je mede-spelers door.
Lubbeek Beach 2020

Beachvelden Lubbeek

Gellenberg 18, 3210 Lubbeek

RESERVATIETOOL

RESERVATIE-
TOOL

Door gebruik te maken van deze reservatietool, ga je er als verantwoordelijke mee akkoord dat zowel jij als je mede-spelers zich te allen tijde aan de Corona-maatregelen zullen houden.

Problemen met reserveren? Neem even contact op met Rob: Rob@lizards.be.

Tijdens de herfst- en wintermaanden is het onmogelijk om een beachveld te reserveren.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!