VAN JONG TOT EUHM... IETS MINDER JONGINDOORCOMPETITIE

Een topopleiding voor de jeugd, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. Maar ook volwassenen kunnen bij ons terecht in een van onze seniorenploegen.

#FORZALIZARDS, en dat voor alle leeftijden

Volleyballen, dat zit in de genen van alle Lizards – ongeacht hun leeftijd. Bij de Lizards is er voor iedereen een ploeg op maat.
START2VOLLEY
De allerjongsten starten in ons Start2Volley-programma. Daar krijgen kinderen balvaardigheidstrainingen en wordt er stap voor stap opgebouwd om geleidelijk door te groeien naar het echte volleybal. Start2Volley vormt zo het perfecte opstapje tussen onze bewegingsschool Learn2Move en kinderen hun eerste stapjes in competitievolleybal.
TOP JEUGDOPLEIDING OP MAAT
Iedereen voelt zich steeds thuis bij de Lizards, want voor elke speler is er een team op zijn of haar niveau. De meest talentvolle jongeren trainen zeer intensief en spelen in de beste competitiereeksen. Voor de jongeren waarvoor bewegen en amuseren de hoofdzaak is, voorzien we een rustiger programma met minder druk. Echt maatwerk dus!
VOLWASSENEN
Ook volwassenen kunnen bij de Lizards terecht voor competitie op verschillende niveaus. Voor onze jeugd zijn deze ploegen meteen een opstapje naar meer: de meest talentvolle jongeren kunnen hierin rijpen tot ze eventueel naar een club vertrekken die het allerhoogste niveau aanbiedt. Maar ook volwassenen met wat minder ambitie vinden zeker een leuke thuis bij de Lizards.
Om onze focus op een topopleiding voor de jeugd waar te blijven maken, helpt de club zowel beginnende als ervaren trainers om te blijven groeien in hun volleybalkennis en trainingservaring. We investeren hierbij actief in opleidingen en begeleiding. Op die manier krijgen alle Lizards steeds een technisch hoogstaande opleiding van gediplomeerde trainers.

Kom bij de familie!

Heb jij zin om te beginnen met volleyballen? Of speel je al volleybal en ben je op zoek naar een nieuwe, warme sportclub?

Je voelt je ongetwijfeld direct thuis bij de Lizards.

Training

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!