Lizevent gaat digitaal

24 oktober 2020
Lizevent

Zolang het corona-virus om ons heen blijft woeden, blijven er plannen in de war gestuurd worden. Het volgende slachtoffer bij de Lizards: ons traditioneel Lizevent, het leuke, gezellige eetfestijn voor de hele familie.

Al jarenlang is oktober het moment om gezellig samen te komen in zaal Infrax om te genieten van lekker eten, een leuke babbel en gezellig samenzijn. Vooral dat laatste ligt in deze tijden moeilijk, en dus was de club genoodzaakt om het Lizevent niet te laten doorgaan dit seizoen. Bart, de eventverantwoordelijke van de Lizards: “We hebben verschillende scenario’s onderzocht over hoe we zoveel mensen op een veilige manier samen kunnen brengen en van de typische Lizevent-sfeer kunnen laten genieten, maar met de constant stijgende besmettingscijfers is er maar één conclusie: op dit moment is dat onmogelijk. En dus kunnen we een event als een eetfestijn niet laten doorgaan. Hoe jammer we dat ook vinden, gezondheid is altijd onze belangrijkste prioriteit.”

Toch betekent dit niet dat er dit jaar geen Lizevent zal komen, zegt Bart: “Het Lizevent is een traditie in onze club waar we elk jaar een hele hoop lachende gezichten van binnen en buiten de club zien. Ook financieel is het belangrijk om ons budget rond te krijgen. Daarom willen we het Lizevent ook niet zomaar laten vallen. Na veel brainstorms hebben we uiteindelijk gekozen om voor het eerst een digitaal Lizevent te organiseren. Dat brengt heel wat nieuwe uitdagingen met zich mee, maar we hebben een enthousiast team dat hun schouders onder dit project willen zetten.” Ruben, Lizevent-verantwoordelijke, treedt wat meer in detail: “We zoeken naar een oplossing waarmee we de drie belangrijkste kernelementen van het Lizevent naar een virtuele omgeving kunnen brengen: een leuk familiemoment, in een gezellige Lizards-omgeving, en natuurlijk met lekker eten. Op dit moment liggen er nog verschillende pistes op tafel, maar onze ideeën krijgen steeds meer vorm. We hopen dit jaar nog alle details uitgewerkt te hebben zodat we begin 2021 een eerste digitaal Lizevent kunnen lanceren.”

Wil je op de hoogte blijven van het eerste Digitaal Lizevent? Schrijf je dan in op onze eventnieuwsbrief:

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!