Lizards Lubbeek-Leuven is de Tofste Sportclub van Leuven!

11 januari 2019
Tofste Sportclub van Leuven

Op de kampioenenviering werd volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven uitgeroepen tot Tofste Sportclub van Leuven.

Zoals elk jaar organiseerde Tofsport in samenwerking met de Stad Leuven een verkiezing voor de Tofste Sportclub van Leuven. Tofsport bekroont zo elk jaar een club die zich sterk inzet op sociaal vlak: is er een goede sociale omkadering? Kan heel het gezin bij de club terecht? Zijn er veel leuke randactiviteiten?

Lizards Lubbeek-Leuven werd door verschillende leden van de club genomineerd. De jury was vooral onder de indruk van het grote aantal activiteiten die er doorheen het jaar te beleven zijn en van de verschillende initiatieven die er genomen worden om van de Lizards een warme club te maken. De Lizards zijn meer dan een volleybalclub, het is een grote, warme familie. Deze factoren zorgden er uiteindelijk voor dat de jury voor de Lizards koos als nieuwe Tofste sportclub. De Lizards mogen zich nu een jaar lang de Tofste Sportclub van Leuven noemen.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!