ActiviteitenClubCorona-update: deze impact heeft het virus op de Lizards

16 maart 2020
Coronavirus

Gezondheid krijgt voorrang, altijd. En dus zijn ook wij als club het aan onszelf en onze omgeving verplicht om enkele maatregelen te nemen. Hieronder lijsten we op wat de impact van de Corona-crisis is op de activiteiten en evenementen van de Lizards. Indien de situatie bijkomende maatregelen vereist of wanneer we het nodig achten om aanpassingen te doen aan de voorlopig genomen maatregelen, dan zal dit bericht aangepast worden.

 

Wedstrijden: afgelast

De volleybalbond besliste dat het voor ieders veiligheid beter is om de rest van de competitie voor seizoen 2019-2020 af te lassen. De geplande wedstrijden – op alle niveau’s – zullen dus niet meer gespeeld worden. Wat de impact hiervan is op competitie- en bekerwinnaars of op promotie en degradatie is voorlopig nog onduidelijk.

 

Trainingen: afgelast

Om geen risico’s te nemen, worden alle resterende indoortrainingen op aanraden van de volleybalbond en stad Leuven afgelast. We volgen de situatie kort op en hopen in mei opnieuw te kunnen opstarten met beachtrainingen en het beachvolleybalseizoen.

 

Wafelverkoop: verlengd

We verlegen onze wafelverkoop. Op dit moment raden we heel sterk af om actief mensen ze bezoeken om wafels te verkopen. Daarom verlengen we de actie en kunnen bestellingen ingegeven worden tot en met zondag 19 april. Zo krijgt iedereen tijd om z’n verkoopsplannen even on hold te zetten tot het terug veilig is om met anderen in contact te komen.
De geplande levering op 10 en 11 april zal omwille van het Coronavirus ook niet kunnen doorgaan. De levering wordt uitgesteld tot mei; de exacte datum volgt later nog.
Klanten die al wafels bestelden zullen op de hoogte gebracht worden van de verlate levering.

 

BBKA – De Lizards-quiz: afgelast

Onze Lizards-quiz, de BBKA (4 april 2020), wordt afgelast. In deze onzekere omstandigheden kunnen we de organisatie niet verzekeren op de manier waarop wij dit zouden willen. Op dit moment bekijken we nog de mogelijkheid om de quiz naar een latere datum uit te stellen; de beslissing hierover volgt snel. Ploegen die zich reeds ingeschreven hebben ontvangen later deze week via een mail naar de ploegkapitein verdere informatie.

 

Jeugdbekerfinales: afgelast

Net als alle competitiewedstrijden worden ook de Vlaams-Brabantse Jeugdbekerfinales (11 april 2020) geannuleerd. Dit werd beslist na nauw overleg met de Vlaamse en Vlaams-Brabantse Volleybalbond.

 

Horst Raid: gaat door

We hebben de intentie om de Horst Raid (25 april 2020) door te laten gaan. Inschrijvingen hiervoor staan nog steeds open op www.horstraid.be. Aangezien het hier om een buitenactiviteit gaat, schatten we op dit moment de kans dat de Horst Raid afgelast zal moeten worden eerder laag in. Ook hier blijven we natuurlijk de situatie wel op de voet volgen.

 

Lubbeek Beach: gaat door

We hebben de intentie om Lubbeek Beach (1 mei 2020) door te laten gaan. Aangezien het hier om een buitenactiviteit gaat, schatten we op dit moment de kans dat Lubbeek Beach afgelast zal moeten worden eerder laag in. Ook hier blijven we natuurlijk de situatie wel op de voet volgen.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!