TrooperHé Botje ? Zo installeer je de Trooper-bot

13 februari 2020

Trooper ken je ondertussen wel: voor de aankopen die via hun platform gedaan worden, delen zij hun commissie met de sportclub van jouw keuze. Jij bestelt dus in je favoriete webshop, en tegelijk steun je de Lizards zonder dat het jou een cent meer kost. Ideaal toch?!

Maar kende je ook Botje al? Botje is een virtuele hulpje die op alle webshops die commissies uitdelen via Trooper omhoog popt. Zo helpt hij je er aan herinneren dat je via deze webshop de Lizards kan steunen. Maar er is meer: in plaats van dat je helemaal terug naar Trooper.be/lizards moet surfen, is één klik op Botje alles wat je nog moet doen. Hij stuurt alles wat nodig is door naar Trooper, en jij kan zonder zorgen verder shoppen én geld verdienen voor de Lizards. Zo vergeet je meteen ook nooit meer om via Trooper te passeren.

Hoe krijg ik Botje in m’n browser?

Heel simpel. Als je via Google Chrome surft, kan je ‘m hier downloaden. Gewoon even rechtsboven op de knop klikken, twee minuten wachten en je bent ready to go!

Let wel op, Botje werkt (voorlopig) nog niet op Collect&Go, Coolblue en Smartphonehoesjes.nl. Voor deze e-shops moet je nog steeds eerst via de Lizards-pagina van Trooper passeren.

 

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!