In het donker volleyballen doe je op ons Blacklighttoernooi

11 januari 2020
Blacklighttoernooi

Altijd al eens een volleybaltoernooi willen spelen met je vrienden, familie of ploegmaats, maar dan in het pikkedonker? Wel, dat kan, en wel op 14 februari, op ons blacklighttoernooi. Ruil voor de gelegenheid je standaard sporttenue in voor een fluorescerende en reflecterende versie en beleef volleybal op een heel andere manier!

Alle info vind je op de pagina van het Blacklighttoernooi.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!