#SummerIsBetterTogetherLet's enjoy the
summer, together

#SummerIsBetterTogetherLet's enjoy the
summer, together

#SummerIsBetterTogetherLet's enjoy the
summer, together

Onze zomer

Een jaar geleden overviel corona onze wereld. Ons leven zag er sindsdien heel anders uit. Maar na een jaar in ons kot, is het tijd voor optimisme. Voor perspectief. Voor elkaar.

En dat perspectief willen we met de Lizards bieden. Niet enkel voor onze leden, maar voor iedereen die er nood aan heeft. Daarom bereiden wij de beste zomer ooit voor. Een zomer waarbij we eindelijk opnieuw dingen samen kunnen doen, samen kunnen zijn, samen plezier kunnen maken. Want #SummerIsBetterTogether.

Leuven Beach 2020
Horst Raid 2020

Horst Raid

25 april 2021

Trail run, mountainbike of gewoon allebei?

Tijdens de Horst Raid bieden we een sportieve uitdaging voor iedereen in een prachtig groen kader. Na een succesvolle, veilige eerste editie in 2020, vormt het Kasteel van Horst op 25 april 2021 opnieuw het startpunt voor dit uniek, uitdagend sportief hoogtepunt. En dat er naar uitgekeken wordt, bewijzen de 100 inschrijvingen die we op minder dan 24 uur na het openen van de inschrijvingen ontvingen.

Leuven Beach

Juli 2021

Een tropisch strand in het hartje van Leuven, dat is zomergevoel ten top. Al meer dan 15 jaar vormt Leuven Beach het toppunt van de zomer voor de Lizards. Nadat we de editie van vorig jaar noodgedwongen moesten skippen, komen we in 2021 groter dan ooit terug.

Leuven Beach 2019
Lizards kamp 2020

Lizards Kamp

Augustus 2021

De Lizards, dat is één grote familie. Maar tijdens de grote vakantie halen we die banden nog wat strakker aan door een week samen te eten, leven, slapen én plezier te maken. Zot, zotter, zotst, maar altijd samen. Het Lizards kamp, dat is een week lang de hemel op aarde.

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!