STEUN VOLLEYBALCLUB LIZARDS LUBBEEK-LEUVENWINTERVERKOOP

Op zoek naar een lekkere wijn, een stevig biertje of iets zoets voor de feestdagen? Of kan je nog een leuk cadeautje gebruiken? In het brede gamma van onze winterverkoop vind je gegarandeerd iets!
En het best van al? Met elk besteld product steun je meteen de Lizards. We zijn er je mega dankbaar voor! 🤗

ONS GAMMA

Dit jaar verkopen we producten uit vijf categorieën. Dat betekent dat je naast onze gekende klassewijnen nog een breed gamma hebt om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van coole handdoeken, stoere Lizards-sokken of heerlijke, artisanale koffie?
KLASSEWIJN
Toegankelijke wijnen, complexe wijnen en schuimwijnen: voor elk moment hebben onze wijnkenners voor jou de beste exemplaren uitgekozen.
LIZARDS-BIER
Ons eigen Lizards-bier is mega populair en daarom ook dit jaar via de Winterverkoop te bestellen: je kan kiezen tussen een Bronzen, Zilveren en Gouden Lizard.
FIJNE PRODUCTEN
Eén voor één klasseproducten van de allerbeste kwaliteit. Met deze top olijfolies en balsamicoazijn til je al je gerechten naar een hoger niveau.
SNOEP, SAP & KOFFIE
Mag het iets zoeter zijn? Deze categorie is de hemel voor de echte zoetekauw. En voortaan geniet je bij je koekjes ook van onze heerlijke artisanale koffie!
COOLE KLEDIJ
Onze Lizards-branded sokken ken je al. Maar ook in je badkamer of in de kleedkamer kan je ons voortaan niet meer wegdenken met onze coole Lizards-slippers.

AL BESLIST?DIRECT BESTELLEN!

BESTELLEN KAN TOT 3 DECEMBER 2022

Keuzestress door het brede aanbod? Ga zeker voor onze unieke Lizards-slippers!

Bestellen tot
3 december 2022
Ophaling
14 & 15 december
Betalen
overschrijving voor 5 december
Met elke bestelling
steun je de Lizards, dankjewel!
Winterverkoop 2021
Bestellen tot
5 december 2021
Ophaling
14 & 15 december
Betalen
overschrijving voor 6 december
Met elke bestelling
steun je de Lizards, dankjewel!
Winterverkoop 2021

WEET JE NIET WELKE WIJN TE KIEZEN?WIJNPROEVERIJ

4 NOVEMBER 2022, 19.30 UUR, DULST

Op vrijdag 4 november vanaf 19.30 uur vertellen onze wijnexperten je alles wat je wil weten over ons wijnaanbod. Je krijgt de kans om een brede selectie aan witte en rode wijnen te proeven, en ook van onze bubbels en destillaten geven we je een voorsmaakje. Inschrijven kan tot woensdag 2 november.

PROEVEN
Proef een brede selectie wijnen, destillaten & bubbels
PRIJS
Inschrijven kost € 10 per persoon; hapjes € 6,50 per plank.
ADRES
Wijnhandel Dulst
Bierbeekstraat 21
Blanden

GAAN WE SAMEN VOOR EEN SPRANKELEND JAAR?DOELSTELLING

Met z'n allen gaan we er tegenaan. Help jij mee onze doelstelling te behalen?
2022
2021
2020
Winterverkoop 2021

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!