STEUN VOLLEYBALCLUB LIZARDS LUBBEEK-LEUVENWINTERVERKOOP

Op zoek naar een lekkere wijn, een stevig biertje of iets zoets voor de feestdagen? Of kan je nog een leuk cadeautje gebruiken? In het brede gamma van onze winterverkoop - met meer producten dan ooit - vind je gegarandeerd iets!
En het best van al? Met elk besteld product steun je meteen de Lizards. We zijn er je mega dankbaar voor! ?

ONS GAMMA

Dit jaar verkopen we producten uit vijf categorieën tijdens onze Winterverkoop. Dat betekent dat je naast onze gekende klassewijnen nog een breed gamma hebt om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van coole mondmaskers, stoere Lizards-sokken of heerlijk perensap?
KLASSEWIJN
Toegankelijke wijnen, complexe wijnen en schuimwijnen: voor elk moment hebben onze wijnkenners voor jou de beste exemplaren uitgekozen.
LIZARDS-BIER
Ons eigen Lizards-bier is mega populair en daarom werd de familie verder uitgebreid: je kan nu kiezen tussen een Bronzen, Zilveren en Gouden Lizard.
FIJNE PRODUCTEN
Eén voor één klasseproducten van de allerbeste kwaliteit. Onze olijfolies ken je al, maar vanaf dit jaar is er ook een gerenommeerde balsamicoazijn te koop.
SNOEP & SAP
Mag het iets zoeter zijn? Met vers appel- en perensap zit je nooit fout. Ben je een echte zoetekauw? Ga dan voor een snoepzakje, marsepein of Lotus-koekjes.
COOLE KLEDIJ
Met onze gecertificeerde, herbruikbare mondmaskers bescherm je je voortaan in stijl! En met onze Lizards-branded sokken zijn ook je voeten vanaf nu in thema.

AL BESLIST?DIRECT BESTELLEN!

BESTELLEN KAN TOT 5 DECEMBER 2020

Keuzestress door het brede aanbod? Probeer eens onze nieuwe producten: mondmaskers, snoep, sap, marsepein, balsamicoazijn, Lizards-sokken,…

Bestellen tot
5 december 2020
Levering of ophaling
16 & 17 december
Betalen
overschrijving voor 7 december
Met elke bestelling
steun je de Lizards, dankjewel!
Winterverkoop - bestellen

WEET JE NIET WELKE WIJN TE KIEZEN?DIGITAAL INFOMOMENT

13 NOVEMBER 2020, 20.30 UUR

Geen wijnproeverij dit jaar, maar wel een corona-proof digitaal infomoment waarop je alle antwoorden op je vragen krijgt. Op vrijdag 13 november om 20.30 uur vertellen onze wijnexperten je alles wat je wil weten over ons wijnaanbod.

GAAN WE SAMEN VOOR EEN SPRANKELEND JAAR?DOELSTELLING

2020 was voor iedereen een lastig jaar, ook voor de Lizards. Maar met z'n allen gaan we er gewoon terug tegenaan. Help jij mee onze doelstelling te behalen?
2020 (102%)
2019
2018
2 glazen champagne klinken met een glas rode wijn

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!