STEUN VOLLEYBALCLUB LIZARDS LUBBEEK-LEUVENWINTERVERKOOP

Op zoek naar een lekkere wijn, een stevig biertje of iets zoets voor de feestdagen? Of kan je nog een leuk cadeautje gebruiken? In het brede gamma van onze winterverkoop - met meer producten dan ooit - vind je gegarandeerd iets!
En het best van al? Met elk besteld product steun je meteen de Lizards. We zijn er je mega dankbaar voor! 🥰

ONS GAMMA

Dit jaar verkopen we producten uit vijf categorieën tijdens onze Winterverkoop. Dat betekent dat je naast onze gekende klassewijnen nog een breed gamma hebt om uit te kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van coole mondmaskers, stoere Lizards-sokken of heerlijk perensap?
KLASSEWIJN
Toegankelijke wijnen, complexe wijnen en schuimwijnen: voor elk moment hebben onze wijnkenners voor jou de beste exemplaren uitgekozen.
LIZARDS-BIER
Ons eigen Lizards-bier is mega populair en daarom werd de familie verder uitgebreid: je kan nu kiezen tussen een Bronzen, Zilveren en Gouden Lizard.
FIJNE PRODUCTEN
Eén voor één klasseproducten van de allerbeste kwaliteit. Onze olijfolies ken je al, maar vanaf dit jaar is er ook een gerenommeerde balsamicoazijn te koop.
SNOEP & SAP
Mag het iets zoeter zijn? Met vers appel- en perensap zit je nooit fout. Ben je een echte zoetekauw? Ga dan voor een snoepzakje, marsepein of Lotus-koekjes.
COOLE KLEDIJ
Met onze gecertificeerde, herbruikbare mondmaskers bescherm je je voortaan in stijl! En met onze Lizards-branded sokken zijn ook je voeten vanaf nu in thema.

WEET JE NOG NIET WAT TE BESTELLEN?WIJNDEGUSTATIE

15 NOVEMBER 2019 // VANAF 20.00 uur // DULST, BLANDEN

Wil je zeker zijn dat je de lekkerste wijnen uit ons gamma koopt? Dan kom je best eerst even proeven tijdens onze wijndegustatie.

Vrijdag 13 november
20.00 uur
Coronaproof
Tafels van 2 of 4 personen
Proef alle
wijnen & destillaten
Dulst
Bierbeekstraat 21, Blanden
€ 10
per persoon
Winetasting

AL BESLIST?DIRECT BESTELLEN!

BESTELLEN KAN TOT 1 DECEMBER 2019

Ook dit jaar hebben we opnieuw een breed aanbod: witte wijn, rode wijn, schuimwijn, rosé, destillaten, Gouden Lizard of koekjes, aan jou de keuze!

Bestellen tot
5 december 2020
Levering of ophaling
16 & 17 december
Betalen
overschrijving voor 7 december
Met elke bestelling
steun je de Lizards, dankjewel!
Wijn bestellen

GAAN WE SAMEN VOOR EEN SPRANKELEND JAAR?DOELSTELLING

2020 kondigt zich aan als een subliem jaar voor de Lizards, met onder andere een nieuwe wedstrijduitrusting. Help jij mee onze doelstelling te behalen?
0%
2019
2018
2 glazen champagne klinken met een glas rode wijn

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd en een warme clubsfeer, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!