STEUN VOLLEYBALCLUB LIZARDS LUBBEEK-LEUVENWAFEL-
VERKOOP ?

Tijd voor een zoete snack? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Onze heerlijke vanille- en chocoladewafels zijn het beste tussendoortje, en je steunt er ook nog eens onze club mee. Sla dus snel jouw voorraad in!

STEUN VOLLEYBALCLUB LIZARDS LUBBEEK-LEUVENWAFELVERKOOP ?

Tijd voor een zoete snack? Dan hebben wij dé oplossing voor jou. Onze heerlijke vanille- en chocoladewafels zijn het beste tussendoortje, en je steunt er ook nog eens onze club mee. Sla dus snel jouw voorraad in!

WAFELVERKOOP AFGELOPEN

De wafelverkoop is ondertussen afgelopen. Er zijn wel nog andere manieren waarop je de Lizards kan steunen, kijk daarvoor op onze steun-pagina.

In naam van alle Lizards: bedankt voor al jullie stuen! ?

DE BESTE WAFELS
Onze wafels zijn vers, ruiken geweldig en bovenal, smaken overheerlijk. Daarbovenop heb je ook nog de keuze tussen vanille- en chocoladewafels of een mix, zo kan iedereen z'n favoriet in huis halen!
VERKOCHT PER DOOS
De wafels komen in dozen, zodat je meteen een tijdje verder kan. 20 wafels in onze vanille- en chocoladedozen, 16 stuks in onze gemixte doos. Perfect om uit te delen dus, of om ze gewoon zelf helemaal in je eentje te verorberen.
STEUN DE LIZARDS
Met elke bestelling steun je volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven. Op die manier zorg jij er mee voor dat elke speler een topopleiding geniet en in mooie wedstrijdkledij kan spelen.
Elke Lizard is je er megadankbaar voor.

AL BESLIST?DIRECT BESTELLEN!

BESTELLEN KAN TOT HET EINDE VAN DE LOCKDOWN

Vanille- of chocoladewafels? 1, 2 of 10 dozen? Aan jou de keuze!


Bestellen tot het 31 mei 2020

Levering: 5, 6 & 7 juni 2020

Betalen: overschrijving

Met elke bestelling steun je de Lizards, dankjewel!
Wafelverkoop 2020
Wafelverkoop 2020

GAAN WE SAMEN VOOR EEN ZOET JAAR?DOELSTELLING

Het nieuwe seizoen kondigt zich aan als een heerlijk jaar voor de Lizards, met onder andere een nieuwe wedstrijduitrusting. Help jij mee onze doelstelling te behalen?
Doelstelling
24%

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!