LIZARDS-AVOND
OP LEUVEN BEACH

Geniet samen met de andere Lizards van zon, strand én elkaar op onze eigen avond op Leuven Beach!

AMUSEER JE MET DE LIZARDS

Leuven Beach, dat is een organisatie van de tofste sportclub van Leuven: volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven. Op zaterdagavond 15 juli, vanaf 18.30 uur palmen we het Ladeuzeplein dan ook in voor onze club. Op deze Lizards-avond spelen we een gemend clubtoernooi. Alle ingeschrevenen worden gemengd verdeeld over verschillende teams zodat we er een leuk toernooike van kunnen maken. Het uitgelezen moment dus om spelers uit andere ploegen te leren kennen! Enkel Lizards, Lizards-ouders en trainers mogen deelnemen, dus het wordt ongetwijfeld een memorabele Lizards-avond!

Uiteraard is deelnemen aan de avond helemaal gratis, en er is meer: om de zomer te vieren krijg je je eerste twee drankjes die avond gewoon gratis!

Heb je dus zin om wat casual beachvolleybal te spelen samen met andere Lizards uit verschillende ploegen? Twijfel dan niet en schrijf je snel in via het formulier op deze pagina. Wil je enkel komen supporteren? Schrijf je dan ook in, dan voorzien we voor jou ook twee drankjes!

Clubavond

SCHRIJF JE METEEN IN!

Meerdere mensen inschrijven? Vul het formulier gewoon een paar keer in 😉
Clubavond

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart, dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Blacklighttoernooi, de Horst Raid of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!