AGENDA

Neem je agenda er maar bij voor het volgende niet-te-missen event!
Kasteel van Horst

NIEUWE DATUM

29 AUGUSTUS 2020HORST RAID

KASTEEL HORST, HOLSBEEK

Lopen of fietsen of kan je niet kiezen?

Voor ieder wat wils tijdens onze nature run, mountainbike of duo raid.

DAT is de Horst Raid!

20-21 DECEMBER 2019WARMSTE VOLLEYBAL-
WEEKEND

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven heeft een warm hart, en daarom steken onze Lizards ook dit jaar weer hun handen uit de mouwen voor een goed doel. Laat jij ook je goed hart zien? Kom supporteren voor onze Dames A en Heren A en steun meteen ook Stichting tegen Kanker! 

Warmste Volleybalweekend 2019

AFGELOPEN

Blacklighttoernooi 2020

AFGELOPEN

14 FEBRUARI 2020BLACKLIGHT-
TOERNOOI

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Altijd al eens een volleybaltoernooi willen spelen met je vrienden, familie of ploegmaats, maar dan in het pikkedonker? Wel, dat kan, en wel op 14 februari, op ons blacklighttoernooi. Ruil voor de gelegenheid je standaard sporttenue in voor een fluorescerende en reflecterende versie en beleef volleybal op een heel andere manier!

AFGELAST 🥺BBKA

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Als gevolg van het Coronavirus zien we ons genoodzaakt om de BBKA af te lassen. Een lastige beslissing, maar gezondheid gaat voor, altijd.

We bekijken op dit moment de mogelijkheid om de Lizards-quiz te verplaatsen naar een latere datum.

BBKA 2020

AFGELAST

Vlaams-Brabantse Jeugdbekerfinales 2020

AFGELAST

AFGELAST 🥺VLAAMS-BRABANTSE JEUGDBEKER-FINALES

SPORTHAL REDINGENHOF, LEUVEN

Als gevolg van het Coronavirus zien we ons genoodzaakt om de jeugdbekerfinales af te lassen. Een lastige beslissing, maar gezondheid gaat voor, altijd.

AFGELAST 🥺LUBBEEK BEACH

BEACHVELDEN LUBBEEK

Lubbeek Beach is terug! Op vrijdag 1 mei vormen de Beachvelden Lubbeek opnieuw de setting voor een leuk beachtoernooi. In verschillende reeksen en niveau’s nemen beachers het de hele dag tegen elkaar op. Maar ook naast het veld valt er heel wat te beleven;  brunch, pastabuffet, cocktails!

Binnenkort meer info.

Lubbeek Beach 2020

AFGELAST

Leuven Beach 2020

AFGELAST

AFGELAST 🥺LEUVEN
BEACH

MONSEIGNEUR LADEUZEPLEIN, LEUVEN
We are back!
Neem je agenda erbij en markeer alvast 16 tot en met 21 juli. Dat zijn de dagen dat je op het Ladeuzeplein wil zijn, want dan toveren we hartje Leuven naar jaarlijkse gewoonte weer om in een tropisch strand voor een nieuwe editie van Leuven Beach!

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!