AGENDA

Neem je agenda er maar bij voor het volgende niet-te-missen event!

20-21 DECEMBER 2019WARMSTE VOLLEYBAL-
WEEKEND

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven heeft een warm hart, en daarom steken onze Lizards ook dit jaar weer hun handen uit de mouwen voor een goed doel. Laat jij ook je goed hart zien? Kom supporteren voor onze Dames A en Heren A en steun meteen ook Stichting tegen Kanker! 

Warmste Volleybalweekend 2019

AFGELOPEN

Blacklighttoernooi 2020

14 FEBRUARI 2020BLACKLIGHT-
TOERNOOI

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Altijd al eens een volleybaltoernooi willen spelen met je vrienden, familie of ploegmaats, maar dan in het pikkedonker? Wel, dat kan, en wel op 14 februari, op ons blacklighttoernooi. Ruil voor de gelegenheid je standaard sporttenue in voor een fluorescerende en reflecterende versie en beleef volleybal op een heel andere manier!

4 APRIL 2020BBKA

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Op zaterdag 4 april vormt de Sporthal van Korbeek-Lo opnieuw het decor van de BBKA. Met een mengeling van uitdagende vragenrondes en een knotsgekke proefronde, is de BBKA toegankelijk voor iedereen. Tijdens de kwis kan je genieten van geselecteerde Belgische speciaalbieren en heerlijke hapjes.

Binnenkort meer info.

BBKA 2020
Vlaams-Brabantse Jeugdbekerfinales 2020

11 APRIL 2020VLAAMS-BRABANTSE JEUGDBEKER-FINALES

SPORTHAL REDINGENHOF, LEUVEN

Op 11 april 2020 beleef je bij de Lizards de topaffiches van het seizoen met de jeugdbekerfinales van Vlaams-Brabant.

Binnenkort meer info.

25 APRIL 2020HORST RAID

KASTEEL HORST, HOLSBEEK

Lopen of fietsen of kan je niet kiezen?

Voor ieder wat wils tijdens onze nature run, mountainbike of duo raid.

DAT is de Horst Raid!

Kasteel van Horst
Lubbeek Beach 2020

1 MEI 2020LUBBEEK BEACH

BEACHVELDEN LUBBEEK

Lubbeek Beach is terug! Op vrijdag 1 mei vormen de Beachvelden Lubbeek opnieuw de setting voor een leuk beachtoernooi. In verschillende reeksen en niveau’s nemen beachers het de hele dag tegen elkaar op. Maar ook naast het veld valt er heel wat te beleven;  brunch, pastabuffet, cocktails!

Binnenkort meer info.

16-21 JULI 2020LEUVEN
BEACH

MONSEIGNEUR LADEUZEPLEIN, LEUVEN
We are back!
Neem je agenda erbij en markeer alvast 16 tot en met 21 juli. Dat zijn de dagen dat je op het Ladeuzeplein wil zijn, want dan toveren we hartje Leuven naar jaarlijkse gewoonte weer om in een tropisch strand voor een nieuwe editie van Leuven Beach!
Leuven Beach 2020

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!