AGENDA

Neem je agenda er maar bij voor het volgende niet-te-missen event!

13 NOVEMBER 2020WIJNDEGUSTATIE

WIJNKELDER DULST

Wil je zeker zijn dat je de lekkerste wijnen uit ons gamma selecteert? Kom dan zeker even proeven, zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt!

Binnenkort meer info.

Wijndegustatie
Blacklighttoernooi 2020

12 FEBRUARI 2021BLACKLIGHT-
TOERNOOI

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Altijd al eens een volleybaltoernooi willen spelen met je vrienden, familie of ploegmaats, maar dan in het pikkedonker? Wel, dat kan, en wel op 19 februari, op ons blacklighttoernooi. Ruil voor de gelegenheid je standaard sporttenue in voor een fluorescerende en reflecterende versie en beleef volleybal op een heel andere manier!

Binnenkort meer info.

20 MAART 2021BBKA, de Lizards-quiz

SPORTHAL KORBEEK-LO, LEUVEN

Op zaterdag 20 maart vormt de Sporthal van Korbeek-Lo opnieuw het decor van de BBKA. Met een mengeling van uitdagende vragenrondes en een knotsgekke proefronde, is de BBKA toegankelijk voor iedereen. Tijdens de kwis kan je genieten van geselecteerde Belgische speciaalbieren en heerlijke hapjes.

Binnenkort meer info.

BBKA 2020
Lubbeek Beach 2020

1 MEI 2021LUBBEEK BEACH

BEACHVELDEN LUBBEEK

Lubbeek Beach is terug! Op zaterdag 1 mei vormen de Beachvelden Lubbeek opnieuw de setting voor een leuk beachtoernooi. In verschillende reeksen en niveau’s nemen beachers het de hele dag tegen elkaar op. Maar ook naast het veld zal er heel wat te beleven zijn!

Binnenkort meer info.

20 - 25 JULI 2021LEUVEN
BEACH

MONSEIGNEUR LADEUZEPLEIN, LEUVEN
We are back!
Ook dit jaar toveren we in juli hartje Leuven naar jaarlijkse gewoonte weer om in een tropisch strand voor een nieuwe editie van Leuven Beach!
Leuven Beach 2020
Kasteel van Horst

ZOMER 2021HORST RAID

KASTEEL HORST, HOLSBEEK

Lopen of fietsen of kan je niet kiezen?

Voor ieder wat wils tijdens onze nature run, mountainbike of duo raid.

DAT is de Horst Raid!

Na een succesvolle eerste editie komen we in het voorjaar van 2021 terug met een tweede editie.

AFGELAST ?STARTDAG

SPORTHAL LUBBEEK

Het nieuwe seizoen, dat zetten we allemaal samen in!

Als gevolg van het Coronavirus zien we ons genoodzaakt om de startdag af te lassen. Een lastige beslissing, maar gezondheid gaat voor, altijd.

Lizards-spelers

AFGELAST

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!