DINSDAG 19 JULI, KICK-OFF OMNI-BAL, LADEUZEPLEIN LEUVENLIZARDS OMNI-BAL

Wil jij je kind graag de mogelijkheid geven om te kunnen spelen met de bal, springen, lopen en lachen op een veilige, uitdagende en knettergekke manier?
Goed nieuws! Vanaf 9 september starten we met onze G-werking ‘omni-bal’.

Vanaf september twee keer per maand op vrijdagnamiddagJOUW KIND WORDT EEN ECHTE TOP OMNI-BALLER

Vanuit onze visie willen we graag onze G-geschiedenis nieuw leven inblazen en opnieuw sport aanbieden voor iedereen. Daarom organiseren we vanaf september doorheen het sportjaar 18 sessies omni-bal waar iedereen die wil sporten met de bal terecht kan.

In onze omni-bal-sessies laten we jouw kinderen kennis maken met de wondere wereld van het omni-ballen. Twee keer per maand creëren onze begeleiders een leuke, uitdagende bal-sessie waar jouw kind zich helemaal kan uitleven. Onder begeleiding helpen we je kind zo bij de fysieke ontwikkeling: je kind leert z’n lichaam gebruiken en leert op verschillende manieren bewegen. Dat alles gebeurt uiteraard in een super veilige omgeving. Het best van al: bij omni-bal is iedereen welkom! Kinderen zijn welkom tussen 6 en 12 jaar.

g-sport zaal

DE DRIE PIJLERS VAN OMNI-BAL

BALSPORTEN
Tijdens omni-bal komen kinderen in aanraking met een grote variëteit aan balsporten. Alles wat met een bal gespeeld wordt, kan aan bod komen. Het doel? De fysieke ontwikkeling bevorderen tijdens het plezier maken!
6-12 JARIGEN
Iedereen is welkom bij omni-bal, ongeacht de beperking. Enkel blinden en slechtzienden moeten nog eventjes wat extra geduld hebben zodat we de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen.
SUPERVEILIGE OMGEVING
Plezier maken is super belangrijk, maar kan enkel in een veilige omgeving. Daarom zorgen onze begeleiders voor de veiligst mogelijke omgeving om te omni-ballen, zo kan iedereen zonder zorgen komen sporten.
G-sport beach

Leuven Beach, LadeuzepleinKICK-OFF: DINSDAG 19 JULI 2022

Op dinsdag 19 juli kan jouw kind voor het eerst een top omni-baller worden op Leuven Beach!

Om goed van start te gaan met deze werking zullen we op dinsdag 19 juli 2022 een kick-off organiseren op onze site van Leuven Beach op het Ladeuzeplein in hartje Leuven.

Tijdens deze kick-off kan iedereen gratis kennismaken met omni-bal en al even testen of het iets voor hen is. Elke deelnemer krijgt naast een leuke ervaring ook nog een tof aandenken mee naar huis. En best van al: deelnemen aan deze initiatie is helemaal gratis!

Wordt jouw kind of leefgroep ook een omni-baller?SCHRIJF JE NU IN VOOR DE KICK-OFF

Deelnemen aan de kick-off op 19 juli 2022 kan in groep of als individu tijdens een van de drie voorziene tijdsloten: tussen 10.30 en 12.00 uur, tussen 12.30 en 14.00 uur of tussen 14.30 en 16.00 uur. Inschrijven voor deze initiatie omni-bal kan eenvoudig via het inschrijfformulier.

We streven ernaar om iedereen – ongeacht de beperking – te laten deelnemen aan dit project. Daarom is ook zo goed als iedereen welkom bij deze kick-off. Enkel blinden en slechtzienden kunnen voorlopig jammer genoeg niet deelnemen, gezien de benodigde aangepaste veiligheidsvoorschriften en specifiek materiaal. Uiteraard is het onze ambitie om ook hen op korte termijn te kunnen laten deelnemen aan onze omni-bal trainingen.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om Joery te contacteren: joery@lizards.be.

G-sport

Inschrijven voor de kick-off

G-sport
G-sport Ladeuzeplein

LEUVEN BEACH

Ladeuzeplein, 3000 Leuven

WIL JE LIZARD WORDEN?

MEET THE LIZARDS

Volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, dat is de Tofste Sportclub van Leuven! Een topopleiding voor de jeugd, een warme clubsfeer en een gouden hart! Dat is waar de Lizards elke dag voor staan. #ForzaLizards

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets meer van de events die de Lizards organiseren door je in te schrijven op onze event-nieuwsbrief! Het Lizevent, de BBKA of Leuven Beach; je bent voortaan altijd als eerste op de hoogte!